Serviciul de contact Betano – Live Chat, Telefon, Email

betano contact

Există nenumărate situații în care avem nevoie de informații suplimentare cu privire la contul de jucător, serviciile Betano sau orice altceva în legătură cu site-ul. Departament de asistență este disponibil non-stop, trebuie doar să știi cum să iei legătura cu aceștia. Iată toate opțiunile de contact Betano, care nu sunt deloc puține și sunt la alegere în funcție de ceea ce îți dorești să afli!

📞 Telefon0316 301 01507:00 AM – 02:00 AM📧 Emailromania@betano.com07:00 AM – 02:00 AM💬 Live Chat✔️07:00 AM – 02:00 AM📱 Facebook Messenger✔️07:00 AM – 02:00 AM🤖 Robot Live Chat ✔️24/7🤖 Robot Telefon✔️24/7

Contact Betano 24/7 cu roboți

Poți lua legătura cu serviciul de contact Betano pe live chat sau telefon inclusiv în afara orelor de program. La Betano vei fi întâmpinat de 2 roboți, Betina fiind numit robotul de pe chat și Sia robotul de pe telefon. Ambii roboți lucrează 24/7 pentru a oferi informații rapide și exacte membrilor noștri.

Betina poate avea 20 de chat-uri în același timp, iar Sia recepționează fiecare apel înainte de fi preluat (nu are limită).

Sia (robotul pentru telefon) nu poate aplica nici o acțiune în contul membrului, doar poate oferi informații generale.

Betina (robotul pentru live chat) are mult mai multe opțiuni și poate oferi informații din conturile de joc personale, cum ar fi:

Bonusuri, bonusuri active, bonusuri disponibile, cât mai are de completat la un bonus la prima depunere.

Verificarea contului, documente necesare pentru retragere, încărcarea documentelor sau a cardurilor bancare.

Tranzacții, anulare retrageri, informații despre retrageri/depuneri, depuneri cu alte carduri sau modalități de plata care nu aparțin membrului.

Agenția ne pune la dispoziție un număr telefon Betano (tarif normal), la care poți apela zilnic, între orele 07:00 – 02:00. Trebuie doar să suni la +40 31 630 1015. În afara orelor de program, robotul Sia te poate ajuta cu informații generale despre servicile Betano.

Betano Live Chat

Opțiunea de contact Betano Live Chat este disponibilă zilnic, între orele 07:00 – 02:00. Poate fi accesat prin butonul pus la dispoziție în secțiunea contact a site-ului Betano. Folosește acestă funcție pentru a căuta răspunsuri rapide sau descrie problema întâlnită pentru a intra în legătură cu un specialist. În afara orelor de program, robotul Betino te va ajuta cu informații despre joc și contul tău.

Contact Betano Facebook Messanger

Un alt serviciu de contact Betano este Facebook Messanger, disponibil și el zilnic, între orele 07:00 – 02:00. Serviciul contact Betano România prin messenger este disponibil prin accesarea secțiunii de asistență de pe site, apasă pe „Deschide messenger” și astfel trimiți un mesaj privat.

Contact Betano Email

Îți recomandăm să folosești serviciul de contact Betano România de fiecare dată când întâmpini probleme, iar secțiunile deja prezentate nu răspund suficient de bine la ele. Nu ezita să trimiți un e-mail la romania@betano.com dacă preferi această formă de comunicare, iar specialiștii îți vor răspunde în cel mai scurt timp posibil cu o soluție optimă pentru tine. Mai mult, poți trimite la această adresă de e-mail și sugestii sau comentarii cu privire la site-ul Betano România.

Primim tot timpul întrebări de la voi în legătură cu Betano, așa că am creat mai multe ghiduri care încearcă să ofere o rezolvare pentru cele mai multe subiecte de discuție legate de platforma lor de pariuri. Verifică paginile noastre și află toate informațiile de care ai nevoie atunci când pariezi online!

Publicitate și job-uri

În cazul în care accesezi rubrica de contact Betano România pentru publicitate, sponsorizări sau marketing, ai o adresă de e-mail special destinată acestui scop: marketing.romania@betano.com.

Ești în căutarea unui loc de muncă? Intră în secțiunea dedicată pentru asistență, vizionează locurile de muncă disponibile și alege-l pe cel care ți se potrivește, precum și locația din care te interesează să lucrezi.

Betano te susține chiar și în cazul în care apar probleme tehnice în timpul utilizării site-ului, iar pariurile sunt blocate sau nu sunt creditate, ori ești deconectat în timpul unei sesiuni, practic pentru orice problemă poate apărea. Serviciul de asistență Betano își dorește pentru tine o experiență impecabilă, fără situații incomode și senzația ca ești nedreptățit.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale serviciului de contact Betano România este faptul că oferă beneficii într-un mod personalizat. Poți intra oricând în legătură cu ei, iar aceștia vor încerca să ofere rezolvări la toate problemele care pot apărea.

Author: Christopher Sanchez